Főoldal » Termékek » Lépcső profilok
Lépcső profilok

Lépcső profilok

A lépcső profil fektetésekor három szempont szerint dönthetünk: A profilnak biztonságossá kell tennie a lépcsőt; védje az éleket a sérüléstől, töréstől; valamint szép formájú, dekoratív látványt nyújtson. A VIARPROFIL olyan VI-scala lépcső termékcsaládot kínál, amely beépíthető és utólagosan lefektethető profilokat is tartalmaz. A beépíthető típust szögletes és íves formában ajánljuk, míg az utólagos lépcső profilnál a szögletesebb stílus keresettebb. A lépcső profil anyaga lehet alumínium, rozsdamentes acél vagy sárgaréz, felülete csúszásmentesen rovátkolt vagy gumibetéttel ellátott. 
VI-scala profil lefedi a külső lépcsőéleket, óvja a letöréstől, hajszálrepedések kialakulásától. Magán- és középületeknél egyaránt javasolt. Használatukkal a lépcső nemcsak szebbé, hanem biztonságosabbá és csorbulás mentessé is válik.

VI-adesio, azaz csúszásgátló szalag bel- és kültérre is használható. Öntapadós, nagyon erős ragasztási felülettel rendelkezik, csúszásmentessé téve a lépcsők éleit, medencék, kádak, zuhanyzók csúszós felületeit. Balesetveszélyes lépcsők esetén, főleg hidegebb, téli időszakban elengedhetetlen a felragasztása. Kínálatunkban fekete, szürke, transzparens és fekete-sárga színekben kapható.