Főoldal » Termékek » Kiegészítők
Kiegészítők

CSEMPEMÁGNES

A csempemágnes szett egy minden burkolatmérethez és vastagsághoz alkalmazható mágnesrendszer, revíziós nyílások eltakarására. Használható vezetékek, csapok, szerelvények, kád- mosdószifonok, kéménynyílások, vízórák, fűtésszerelvények elrejtésére.
A rögzítő fémlapokat ragasszuk a burkolólap alá, a nyílás mentén. Egy falicsempét válasszunk ki takaróajtónak, a négy mágnest a felragasztott rögzítő lemezekhez igazítva ragasszuk a csempére.
Fontos a mágnesek pontos felhelyezése, hogy a csempelap ne billegjen és síkban illeszkedjen. Az ajtó körül hagyjuk a fugákat kifugázatlanul, viszont az esztétikus kinézet megőrzése végett szilikonos fugázóval zárjuk le. A későbbi javítások miatt ez a fuga könnyen eltávolítható.

VÍZSZIGETELŐ RENDSZERELEMEK

A vízszigetelő rendszerelemek beépíthető, esetenként rugalmas anyagból készülnek. Ha igazán hatékony eredményt szeretnénk elérni a sarkok, csatlakozások, padlóösszefolyók lég-, gőz- és vízmentes lezárásánál, szükségszerűvé válik a saroktömítő szalagok, vízzárók használata. A VSTF jelzésű szalag különlegessége, hogy oldalirányban rendkívül rugalmas.

VAKOLÓ- ÉS FESTŐÉLVÉDŐK

A vakoló- és festőélvédők beépítésével a cement- és mészvakolatok sarkainak, éleinek erősítését, védelmét érjük el. A vakolóprofil használata megkönnyíti a sarkok pontos, egyenes kialakítását, és az így készített él jobban ellenáll a sérüléseknek.

PADLÓALÁTÉTEK

A padlóalátétek használata elengedhetetlen a laminált vagy fa alapanyagú burkolatok fektetése során.Alkalmazásával

• megnövelhetjük a padló élettartamát,
• kiküszöbölhetjük az aljzat egyenetlenségéből fakadó problémákat,
• tökéletes párazárás érhető el a padló és az aljzat között,
• valamint hő- és hangszigetelést is biztosít.

Az extrudált polisztirolból készült (XPS) alátétek által biztosított hosszú távú, magas teherbíró képesség a ‘klikk-rendszerrel’ ellátott padlók esetében nélkülözhetetlen.
A padlófűtéssel rendelkező helyiségekben laminált padló és szalagparketta alá az IZO-FLOOR PLUS alátét felhelyezése javasolt.